Despre mine... - Ciprian Cenan

            Salutare!

           

       Mă bucur că vă aflați aici, ca să aflați câte ceva despre mine, pasiunea și munca mea din ultimii ani.


            Sunt un fotograf entuziast din mijlocul Transilvaniei, România. Mai exact, satul Zau de Cîmpie. Aici este locul copilăriei mele, loc deosebit de pitoresc, unde descopăr o parte din frumusețile vieții la țară. După ani și ani încerc să redescopăr acest loc prin intermediul fotografiei.


         În anul 2009 pasiunea pentru fotografie prinde contur, odată cu achiziționarea primului aparat foto DSLR. Particip la câteva WS cu fotografi cunoscuți din țară, rezultatul fiind abordarile mele pe teme variate, cum ar fi fotografia rurală, peisaj, natură dar și abstract-minimal sau portret. Fotografiez în principal în zona satului și a împrejurimilor, dar vizitez și alte zone fotogenice din țară și străinătate.


          Din anul 2011 sunt membru al Fotoclubului "Marx Jőszef" din Tîrgu Mureș, cel mai vechi din țară. Îmi prind bine aici discuțiile pe teme fotografice și activitățile culturale, expozițiile și concursurile la care particip.


           În toată această perioadă (2009-prezent) am dezvoltat un proiect fotografic, "Satul meu", care prezintă diverse aspecte din satul Zau de Cîmpie . Acest proiect s-a concretizat până acum în câteva expoziții personale și un album de fotografie. Mai multe despre acest proiect, aici.Powered by SmugMug Log In